2016. november 18., péntek

WordMagic: SzóVarázslat

Vajon van-e erejük a szavaknak? Számít-e ki, mikor, miről beszél? Tényleg tudja befolyásolni a sorsunkat, amivel egész nap foglalkozunk? Egyáltalán nyomon lehet-e követni egész nap a szavainkat? Ha a válasz igen, akkor a hogyan a következő kérdés, az azt követő pedig az, hogy van-e ennek valami értelme? Hiszen, ha a szavakkal elérhető lenne bármi is, minden gyermeknek lenne pónija, nem lennének betegségek, egy csomó ember végtelenül sokáig élne, ráadásul gazdagságban, egészségben, szeretetben. Ha tényleg lenne hatalmunk, biztosan ilyen élet megteremtésére használnánk. Hiszen semmi másnak nincs értelme. 

Engem régóta foglalkoztatnak ezek a kérdések. Néha írok is róluk. Egyik blogbejegyzésem címe: Gondoljanak egy citromra!
Megtalálható a http://www.boldogasszonyok.hu/gondoljanak-egy-citromra/ oldalon. Igaz nem ugyanezekre a kérdésekre keresi a választ, arról azonban percek alatt meggyőzi a kétkedőket is, hogy a gondolatainknak hatása van a testünkre. Akinek van rá ideje, van hozzá kedve, és életereje kipróbálhatja durvább változatban is. Például teljesen panaszmentes állapotban elég nagy fejfájást okozhat az "Annyira fáj a fejem, majdnem megbolondulok" mondat vég nélküli ismételgetése. De csak saját felelősségre.


Persze az okosabbak nem használják az életerejüket, önmaguk vagy bárki más bántalmazására. Miért is tennék? Így a durvább változatot remélem még a teljesen hitetlenek sem próbálják ki. Miért is tennék, ha ugyanazt az erőt önmaguk hasznára is fordíthatják. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése