2017. január 22., vasárnap

Áldás kérés az erősekre

Megérkezett hozzám az első képzési portfólió a Life Coach képzés befejezése után, és annyira meghatódtam, mert egy olyan hallgató készítette el, aki annak idején nem a képzés miatt keresett meg,  hanem mediációra szeretett volna jönni, de annyira összetett volt a problémája, hogy végül abban állapodtunk meg, inkább kezdje el a képzést, és ha megerősíti magát a tanultakkal, akkor remélhetőleg fogja tudni kezelni azokat az élethelyzeteket, amik nehézséget okoznak neki.

A Life Coach képzés befejezése után készített portfólióban, az egyik faladatnál be kell mutatni, a titoktartási kötelezettség betartásával,  egy olyan esetet is, amit a frissen végzett life coach vezetett le.

Meghatott az, hogy néhány hónap alatt ennyire megerősödött, és másoknak a problémáján is tud már segíteni. Eszembe jutott az egyik kedvenc Bagdi Bella dalom, amelyben áldást kérünk a gyengékre, az erősekre, és önmagunkra is. Ezzel a dallal szeretném megköszönni minden hallgatónknak, hogy részt vesznek az általunk szervezett Life Coach képzésben. Hiszen minél többen leszünk life coachok, annál többen lesznek az olyan erősek, akik tudnak adni a világnak, mert ők már ráébredtek az erejükre, így támogatni tudják a gyengéket, az erőseket, és támogatni tudják saját magukat is, akár gyengének, akár erősnek érzik magukat.

Megosztom Bagdi Bella előbb említett dalát, melynek címe "Világíts a világért", mert szerintem gyógyítja az embereket. Bella legközelebbi koncertjéről is található információ a videóban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése