2017. március 20., hétfő

Nem gondoltam, hogy ez a lehetőség bennem van

Sokszor hallom ezt a mondatot az utóbbi időben, olyan emberektől akik megkeresnek bennünket a WordMagic Coach & Mediátor Iroda & Képzőben, hogy képzésen, coachingon, vagy mediáción vegyenek részt. Különösen a képzéseinkben részt vevő hallgatók mondják.

KonfliktusKezelési Közvetítőket képzünk, harminc órás, négy hetes tanfolyamon, térítési díj befizetése nélkül is, hogy egyre több legyen a béke az emberekben, és ezáltal a világban. A hallgatók közül többeknek "evés közben jön meg az étvágya", mert rájönnek milyen értékes, élvezetes, és könnyen elsajátítható ez a tudás, így maradnak a további kilencven órára is, és egy új szakmai módszertárral gazdagodva Life Coach végzettséggel és tanúsítvánnyal köszönünk el egymástól, a negyedik hónap végén.

Ezalatt a négy hónap alatt, de az első négy hét alatt is, többször elhangzik a címben említett mondat: "Nem gondoltam, hogy ez a lehetőség bennem van." Bizony magunkról sokan, sokszor jóval kevesebbet gondolunk, mint egy olyan szakember, aki azzal keresi a kenyerét, hogy az erősségeinket keresve, segítsen bennünket céljaink elérésében, problémáink megoldásában, konfliktusaink erőforrásként, ajándékként való kezelésében.

Ez a videó nagyon jól kifejezi, mennyivel többet láthatnak bennünk mások, mint mi magunkban. A szöveg megértése nélkül is üt a videó.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése